Epic Phantom Bio M Seagrass Green

Välj Variant

Epic Phantom Bio M Seagrass Green

Den första resväskan i världen tillverkad i biomaterial. Den perfekta reskamraten!
EPIC PhantomBIO - Mer hållbart, starkare och lättare genom användning av det svenska materialet Trifilon BioLite-material och VTT-formsprutningsteknik. Det svenska företaget Trifilon består av ingenjörer och produktionsspecialister som delar EPIC’s™ värderingar och har en brinnande kärlek att skapa material som har överlägsen prestanda med mindre påverkan på vår miljö.

BioLITE-materialet som används på PhantomBIO är industrihampanrikat. Den resulterande kompositen är både lättare och starkare än traditionell polypropen på grund av hampfibrens förmåga att minska densiteten samtidigt som polymererna kopplas in på en molekylär nivå. Vidare är den unika Re: FRESH-foderkonstruktionen som PhantomBIO är utrustad med avtagbar, tvättbar vid 40 ° (och kan sedan frysas för att eliminera risken för ohyra efter din resa till destinationer där ohyra kan finnas) och produceras med en 55% ekologisk bomull / 45% organisk hampa textil. EPIC PhantomBIO är också utrustad med EPICs sanna och starka 7-åriga full rustningsgaranti som till och med täcker tredje part (läs flygbolag!) skador på skalet under garantiperioden.

• Yttre skalmaterial: Trifilon Biolite naturfiberarmerad polypropylen tillverkad i Sverige och används av EPIC för dess förmåga att producera starkare, lättare produkter samtidigt som förnybara, biologiskt nedbrytbara ingredienser integreras i produktionsprocessen och därigenom ersätter icke-förnybara material. Trifilon Biolite-materialet tillverkas i Sverige.

• Yttre skalteknik: EPIC VTT. Detta är EPIC: s begrepp om unibody polypropylen.

• Lufthastighets DualTrak-hjulsystem med Epic standardarmatur för låg vikt, men supermanövrerbarhet och enkel transport.

• Yttre dragkedja: Mycket vattentät genom sin gummierade yta och av högsta standard för mjukhet i drift och hållbarhet. Kabinstorlek Tvättbara linnekomponenter TSA-lås 7 Y 7 EAR EPIC® FULL ARMOR ™ GARANTI DualTRAK Vattenbeständig blixtlås Episk standard 40 41 EPICTRAVELGEAR.COM T


Pris 1839,00 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

Antal


Produktfärg

Naturvit


Totalt pris kr


Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Epic Phantom Bio M Seagrass Green
st

   08-410 161 00
   info@mertryck.comArtikelnummer EBP400-1
Storlek 66x45x25cm / H/B/D
Vikt 3,2 kg
Volym 67L
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.